Celebrat el webinari de l'Agència Estatal d'Investigació sobre el nou Pla Estatal de Ciència, Tecnologia i Innovació 2021-2023

21 juliol 2021

L'Agència Estatal d'Investigació (AEI) ha celebrat un webinari per presentar el nou Pla Estatal. Ha comptat amb la participació de Carmen Castresana, Directora General de Planificació de la Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació, així com personal de l'Agència.

Al webinari s'han presentat les principals característiques del Pla Estatal de Ciència, Tecnologia i Innovació 2021-2023, i la seva relació amb l'Estratègia Espanyola de Ciència, Tecnologia i Innovació 2021-2027. El nou Pla Estatal té quatre programes. L'Agència contribuirà a implementar-ne tres:

  • El programa per afrontar les prioritats del nostre entorn,
  • El programa per impulsar la investigació cientificotècnica i la seva transferència i
  • El programa per desenvolupar, atraure i retenir talent.

S'ha presentat el pressupost de les convocatòries de l'Agència el 2021, que dobla el 2020 quant a subvencions. Aquest pressupost ha estat desglossat per l'origen dels fons: pressupostaris o del pla de recuperació, transformació i resiliència.

Posteriorment, per a cadascuna de les convocatòries de l'Agència s'han presentat els anys de convocatòria, les dates esperades d'obertura i resolució i les característiques principals. Finalment, s'ha revisat el compliment de la planificació de les convocatòries el 2019 i el 2020.

La presentació en PDF es pot descarregar aquí.

El vídeo complet de la presentació es pot descarregar aquí. (Per descarregar el vídeo cal prémer botó dret sobre l'enllaç i donar a 'guardar enllaç com...').

El darrer document de planificació de les convocatòries de l'AEI es pot descarregar aquí.