Informació de protecció de dades a participants en convocatòries d'ajuts i altres actuacions de l'Agència Estatal d'Investigació

Ens preocupem de la teva privadesa. Aquí podeu consultar informació bàsica sobre la protecció de les vostres dades.

RESPONSABLE Agència Estatal d'Investigació
FINALITAT Informació dels participants en la convocatòria d'ajuts i altres actuacions de l'Agència Estatal d'Investigació
LEGITIMACIÓ Consentiment de l'interessat
DESTINATARIS No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DRETS Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional
INFORMACIÓ ADDICIONAL Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en el text indicat a continuació
Qui és el responsable de l'tractament de les seves dades?

Identitat: Agència Estatal d'Investigació

Dir. Postal: Carrer Torrelaguna, 58-bis, 28027 Madrid.

Correu Electrònic: unidaddeapoyo@aei.gob.es

Delegat de Protecció de Dades: Fernando Blázquez Mayoral

Contacte DPD: dpd@aei.gob.es

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A l'Agència Estatal d'Investigació tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de gestionar les convocatòries d'ajuts I+D+i en què vas a participar per tal de dur a terme tots els tràmits exigits en la normativa reguladora de la convocatòria i la resta de normes d'aplicació. No es prendran decisions automatitzades en base a aquest perfil.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran pel temps necessari per a l'emplenament de tots els tràmits establerts en la normativa reguladora de la convocatòria d'ajudes, així com la resta de normes aplicables.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

El tractament de les seves dades personals per part de l'Agència Estatal d'Investigació està basat en el teu consentiment exprés, així com en el compliment d'un interès general, com és el foment a la I+D+i, subjecte a la normativa reguladora de la convocatòria d'ajuts.

A què destinataris es comunicaran les seves dades?

No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a l'Agència Estatal d'Investigació estem tractant les seves dades personals.

Les persones interessades tenen dret a a l'accés a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Els interessats podran sol·licitar la limitació de l'tractament de les seves dades, sense perjudici de les actuacions que legalment hagin d'emplenar.

Els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. L'Agència Estatal d'Investigació deixarà de tractar les dades, sense perjudici de les actuacions que legalment hagin d'emplenar.